Консултирай се сега

адвокатски услуги

Работим с екип от адвокати практикуващи на територията на цялата страна. Всеки един адвокат е висококвалифициран професионалист, специализирал и с богат опит в различни области на правното познание.

Това ни позволява да предоставим юридически съвети и обслужване на високо ниво във възможно най-широк спектър. Адвокатите ни в София и страната имат богат процесуален опит по търговски, наказателни, граждански и административни дела.

Адвокатите ни осъществяват представителство и пред регулаторни органи като: Комисия за защита на конкуренцията (КЗК), Комисия за защита на потребителите (КЗП), Комисия за защита на лични данни (КЗЛД) и други.

Освен процесуално представителство специлано за бизнес клиентите, предоставяме и абонаметно правно обслужване, сътрудничество при воденето на търговски преговори и широк спектър от услуги свързани с функциониране на бизнеса Ви в съответствие с българското законодателство.

За частните ни клиенти можем да представим широк кръг от правни услуги в различни правни отрасли във всяка една от нашите сфери на дейност.

Ще получите предвидимост, корекност, професионализъм и квалифициарана адвокаткса подкрепа за проблемите си. Стараем се да защитим интересите на клиентите ни, като с това да изградим доверие и дългосрочно партньорство с тях.

Може да зададете своя въпрос към адвокат на имейл:

office@imashpravo.bg или на телефон +359883547197

Имаш право

Iuris praecepta sunt haec: honeste vivere, alterum non laedere, suum cuique tribuere

Предписанията на правото са такива: да се живее честно, да не се вреди другиму, да се отдава всекиму своето.

Последно добавени

Пишете ни

Обади ни се

Ние сме на разположение за вас