Консултирай се сега

Публикации и новини

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Адвокатска кантора „Имаш право“ работи с екип от адвокати практикуващи на територията на цялата страна, включително с колеги от други кантори. Всеки един адвокат е висококвалифициран професионалист, специализирал и с богат опит в различни области на правното познание.

Това ни позволява да предоставим юридически съвети и обслужване на високо ниво във възможно най-широк спектър. Адвокатите ни в София и страната имат богат процесуален опит по търговски, наказателни, граждански и административни дела.

Адвокатите ни осъществяват представителство и пред регулаторни органи като:

  • КЗК – Комисия за защита на конкуренцията,
  • КЗП – Комисия за защита на потребителите,
  • КЗЛД – Комисия за защита на лични данни и други.

Освен процесуално представителство специлано за бизнес клиентите, предоставяме и абонаметно правно обслужване, сътрудничество при воденето на търговски преговори и широк спектър от услуги свързани с функциониране на бизнеса Ви в съответствие с българското законодателство.

За частните ни клиенти можем да представим широк кръг от правни услуги в различни правни отрасли във всяка една от нашите сфери на дейност.

Ще получите предвидимост, корекност, професионализъм и квалифициарана адвокаткса подкрепа за проблемите си. Стараем се да защитим интересите на клиентите ни, като с това да изградим доверие и дългосрочно партньорство с тях.

Може да зададете своя въпрос към адвокат.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Имаш право

Iuris praecepta sunt haec: honeste vivere, alterum non laedere, suum cuique tribuere

Предписанията на правото са такива: да се живее честно, да не се вреди другиму, да се отдава всекиму своето.

Последно добавени

Пишете ни

Обади ни се

Ние сме на разположение за вас