Консултирай се сега

За нас

За нас
Имаш Право

Получете най-доброто правно обслужване

Адвокатска кантора „Имаш право“ работи с екип от адвокати практикуващи на територията на цялата страна. Всеки един адвокат е висококвалифициран професионалист, специализирал и с богат опит в различни области на правното познание.

Това ни позволява да предоставим юридически съвети и обслужване на високо ниво във възможно най-широк спектър. Адвокатите ни в София и страната имат богат процесуален опит по търговски, наказателни, граждански и административни дела.

Адвокатите ни осъществяват представителство и пред регулаторни органи като: Комисия за защита на конкуренцията (КЗК), Комисия за защита на потребителите (КЗП), Комисия за защита на лични данни (КЗЛД) и други.

Освен процесуално представителство специлано за бизнес клиентите, предоставяме и абонаметно правно обслужване, сътрудничество при воденето на търговски преговори и широк спектър от услуги свързани с функциониране на бизнеса Ви в съответствие с българското законодателство.

За частните ни клиенти можем да представим широк кръг от правни услуги в различни правни отрасли във всяка една от нашите сфери на дейност.

 

20 години опит в различни случаи

Ще получите предвидимост, корекност, професионализъм и квалифициарана адвокаткса подкрепа за проблемите си. Стараем се да защитим интересите на клиентите ни, като с това да изградим доверие и дългосрочно партньорство с тях.

0 %
Спечелени дела
0
Доверен клиент
0 +
Експерт адвокати
0 %
Прекратени дела

Разбиране

Достъпна цена

Опит

Бързи решения

[vc_row gp_row_responsive_enable=”gp-row-responsive-enable” css=”.vc_custom_1558332233623{padding-top: 112px !important;padding-bottom: 120px !important;}” responsive_styles=”padding_top_tablet:72|padding_bottom_tablet:80|padding_top_mobile:43|padding_bottom_mobile:50″][vc_column][lawfirm_section_heading title_align=”text-center” delimiter=”yes” font_weight=”” animation_effect=”fadeInUp” style=”1″]Имаш право[/lawfirm_section_heading][vc_column_text]

Iuris praecepta sunt haec: honeste vivere, alterum non laedere, suum cuique tribuere

Адвокатска кантора „Имаш право“ работи с екип от адвокати практикуващи на територията на цялата страна. Всеки един адвокат е висококвалифициран професионалист, специализирал и с богат опит в различни области на правното познание. Това ни позволява да предоставим юридически съвети и обслужване на високо ниво във възможно най-широк спектър. Адвокатите ни в София и страната имат богат процесуален опит по търговски, наказателни, граждански и административни дела. Адвокатите ни осъществяват представителство и пред регулаторни органи като: Комисия за защита на конкуренцията (КЗК), Комисия за защита на потребителите (КЗП), Комисия за защита на лични данни (КЗЛД) и други. Освен процесуално представителство специлано за бизнес клиентите, предоставяме и абонаметно правно обслужване, сътрудничество при воденето на търговски преговори и широк спектър от услуги свързани с функциониране на бизнеса Ви в съответствие с българското законодателство. За частните ни клиенти можем да представим широк кръг от правни услуги в различни правни отрасли във всяка една от нашите сфери на дейност. Ще получите предвидимост, корекност, професионализъм и квалифициарана адвокаткса подкрепа за проблемите си. Стараем се да защитим интересите на клиентите ни, като с това да изградим доверие и дългосрочно партньорство с тях. Може да зададете своя въпрос към адвокат на имейл: office@imashpravo.bg или на телефон +359883547197[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row gp_row_responsive_enable=”gp-row-responsive-enable” css=”.vc_custom_1558332323552{padding-top: 111px !important;padding-bottom: 52px !important;background-color: #282e3f !important;}” responsive_styles=”padding_top_tablet:73|padding_bottom_tablet:42|padding_top_mobile:48|padding_bottom_mobile:20″][vc_column][lawfirm_section_heading title_align=”text-center” delimiter=”yes” font_weight=”” style=”1″ title_color=”#ffffff” tmb=”50″ heading_margin=”margin-bottom:58″]

Какво предлагаме

[/lawfirm_section_heading][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/3″][lawfirm_choose_box custome_title_link=”#” serial=”1.” heading=”Адвокати в различни области”]Имаш право работи с адвокати, специализирали в различни сфери, което ни дава възможност да предоставим възможно най-адекватна юридическа защита[/lawfirm_choose_box][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][lawfirm_choose_box custome_title_link=”#” serial=”2.” heading=”Бърза консултация”]Възможност за изцяло онлайн консултация или консултация по телефон, без да се налага посещение в офис.[/lawfirm_choose_box][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][lawfirm_choose_box custome_title_link=”#” serial=”3.” heading=”Цел”]Нашата движеща цел е да предоставяме висококачествено правно обслужване за вашия бизнес в различни правни отрасли. В дейността си се водим от нашата основна отговорност – да успеем да решим проблема Ви по най-бързия и ефективен начин.[/lawfirm_choose_box][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_zigzag][/vc_column][/vc_row]